Esenciální olej kopaiva pochází z vonného tropického stromu z Jižní Ameriky. Domorodci ze severní a severovýchodní Brazílie tento esenciální olej používají od 16. století v tradičních léčebných postupech. Olej kopaiva se široce používá v kosmetických prostředcích včetně mýdel, krémů, emulzí a parfémů, protože je schopen podporovat čistou a hladkou pleť. Nanášejte na pokožku spolu s nosným olejem nebo pleťovým hydratačním prostředkem, abyste udrželi pokožku čistou a jasnou a pomohli snížit výskyt nedokonalostí pleti.
Hlavní výhody
- Je považován za jeden z nejužitečnějších esenciálních olejů s nespočtem aplikací a přínosů.
- Kopaiva je univerzální olej, který lze používat i na pokožku.
- Dřevitá, pryskyřičná a zemitá vůně.
- Lze kombinovat s nosným olejem nebo pleťovým hydratačním prostředkem na podporu zdravě vyhlížející pleti.
Kopaiva: Osobní vůně
Použijte olej kopaiva v rámci své vlastní osobní vůně! Oleje, které lze smíchat s kopaivou, zahrnují heřmánek římský, cedrové dřevo, santalové dřevo, kadidlo či ylang-ylang. Vyberte si z těchto olejů své oblíbené nebo si zvolte vlastní a vytvořte si svou vlastní směs vůní v lahvičce s kuličkovým aplikátorem! Po vytvoření vůně jednoduše doplňte lahvičku frakcionovaným kokosovým olejem.
Použití
- Přidejte olej Kopaiva do hydratačního přípravku pro zdravější vzhled pokožky.
- Po namáhavém výkonu naneste olej Kopaiva s frakcionovaným kokosovým olejem na nohy a dopřejte si zklidňující masáž.
Návod k použití
Zevní použití na pokožku: Na masáž smíchejte 5 kapek s 10 ml nosného oleje. Na koupel smíchejte 5 kapek s 5 ml nosného oleje. K použití jako parfém smíchejte 1 kapku s 10 kapkami nosného oleje. Pouze k použití na pokožku.
Upozornění
Může dojít ke zvýšené citlivosti kůže. Uchovávejte mimo dosah dětí. Jste-li těhotná nebo podstupujete terapii, poraďte se s lékařem. Zamezte styku s očima, vnitřkem uší a s citlivými místy na pokožce.
Složení
Copaifera coriacea/langsdorffii/officinalis/reticulata Resin Oil, Beta Caryophyllene*, Eugenol*, Limonene*, Menthol*, Terpinolene* *Složky přirozeně se vyskytující v oleji
Distributor:
doTERRA Europe Marketing GmbH
Konrad-Zuse-Platz 4
D-81829 Munchen
Recenze od zákazníků